Gokverslaving

Hulp bij gokverslaving door Verslavingszorg Achterhoek

Ken je dat gevoel van alsmaar willen winnen tijdens een potje poker, een online game of in het casino? Zoek je telkens die roes op en kost het je eigenlijk meer tijd en geld dan je zou willen? Draait je leven steeds meer om gokken? Dan heb je misschien een gokverslaving. Verslavingszorg Achterhoek helpt je om er vanaf te komen.

Ben ik gokverslaafd?

De kans is groot dat je aan gokken verslaafd bent als je:
– steeds vaker moet gokken of steeds meer moet inzetten om je goed te voelen.
– vaak denkt aan gokken.
– er niet in slaagt om minder te gokken, ook al wil je dat eigenlijk wel.
– wilt gokken als je je verdrietig, gestrest of somber voelt.
– je in de schulden moet steken om te kunnen gokken.

Vraag je je af of je misschien een gokverslaving hebt? Test jezelf hier!

Schadelijke gevolgen

Gokken is geen middelenverslaving, maar een gewoonteverslaving. Anders dan bij bijvoorbeeld een alcohol- of drugsverslaving, krijg je dus geen schadelijke stoffen binnen. Toch zijn de gevolgen vaak ernstig. Je kunt je bijvoorbeeld neerslachtig of schuldig voelen, ruzie krijgen met familieleden of vrienden en je zorgen maken over je financiële problemen.

Onze aanpak

Stoppen met gokken begint met erkennen dat je een gokprobleem hebt en dat je wilt werken aan een oplossing. Verslavingszorg Achterhoek helpt je daar graag bij. Bij onze behandeling gebruiken we onder andere onderdelen van het 12 stappen Minnesota-model. Misschien schaam je je voor je problemen of voel je je schuldig. Wij helpen je om met die gevoelens om te gaan.

Zet nu de eerste stap!

Wil je nú van je gokverslaving af en kun je daarbij goede ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met Verslavingszorg Achterhoek. We hebben geen wachtlijst en maken binnen 24 uur de eerste afspraak. Blijven gokken is nooit de oplossing bij (financiële) problemen. Het heft weer in eigen hand nemen is dat wel!

Contact

Heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen of wil je meer weten neem contact met ons op.

Verslavingszorg Achterhoek Wout Evers

Wout Evers

06 10 72 79 84

Verslavingszorg Achterhoek Sharonie Tekaat

Sharonie Tekaat

06 10 75 17 16