Toen ik voor de zoveelste keer betrapt werd door mijn partner dat ik gebruikt had kreeg ik de laatste kans om hulp te zoeken. Ik heb wat opgezocht op het internet en met toeval ben ik contact gekomen met Wout. Bij het eerste telefoongesprek werd ik begrepen en niet veroordeeld door Wout. Hij gaf me wel het inzicht dat als ik echt wou stoppen met de drugs dat ik bereidwillig en eerlijk moest zijn. Dat wou ik al heel lang maar kon het niet zelf en alleen.

Door mij het gevoel te geven dat het een ziekte is en dat ik het niet alleen hoefde te doen kon ik eindelijk mijn 20 jarige verslaving eerlijk vertellen aan mijn dierbaren. En door de goede begeleiding en ondersteuning naar mij en zeker naar mijn vriendin en familie, ben ik nu 75 dagen clean en op de goede weg om mijn gedrag te veranderen. Het is zeker niet makkelijk en zwaar. Maar het heeft me nu zoveel meer goed gebracht dan de laatste 20 jaar in gebruik. En daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb na zoveel jaar weer een toekomst voor me!

Ron