Seksverslaving

Hulp bij seksverslaving door Verslavingszorg Achterhoek

Als je verslaafd bent aan seks, heb je een dwangmatige behoefte aan seksuele handelingen. Je wordt er door in beslag genomen en krijgt steeds meer behoefte aan seksuele activiteiten (bijvoorbeeld op internet, via een sekslijn of bij een prostitué). Dit heeft grote gevolgen voor je dagelijks leven.

Ben ik verslaafd aan seks?

De kans is groot dat je verslaafd bent aan seks als je:
– je seksuele gedrag niet meer kunt beheersen.
– merkt dat je behoefte aan seks steeds grotere invloed krijgt op je dagelijks leven.
– steeds extremer en vaker seks hebt, met steeds ernstiger gevolgen.
– er niet meer mee kunt stoppen.

Schadelijke gevolgen

Als je verslaafd bent aan seks, wordt je steeds meer in beslag genomen door seksuele activiteiten. Je verliest hierdoor het contact met je eventuele partner, familieleden en vrienden. Vaak spelen ook gevoelens van schaamte mee. Er ontstaat een steeds grotere emotionele ongevoeligheid en je bent niet meer in staat tot intimiteit. Afhankelijk van de aard van de seksuele activiteiten, is er ook kans op soa’s, seksueel geweld of financiële problemen.

Onze aanpak

In je eentje herstellen van een seksverslaving is bijna niet mogelijk, daar heb je hulp bij nodig. Verslavingszorg Achterhoek biedt je die hulp. Bij onze behandeling gebruiken we onder andere onderdelen van het 12 stappen Minnesota-model.  We kijken ook naar de reden waarom je verslaafd bent geraakt aan seks. Heb je wellicht nare ervaringen gehad op het gebied van seks, voel je je niet geliefd of heb je moeite om met je emoties om te gaan? Wij helpen je daarbij.

Zet nu de eerste stap!

Wil je nú van je seksverslaving af en kun je daarbij goede ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met Verslavingszorg Achterhoek. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt snel terecht voor een eerste afspraak. Samen zorgen we dat je weer zelf de regie krijgt over je leven.

Contact

Heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen of wil je meer weten neem contact met ons op.

Verslavingszorg Achterhoek Wout Evers

Wout Evers

06 10 72 79 84

Verslavingszorg Achterhoek Sharonie Tekaat

Sharonie Tekaat

06 10 75 17 16