1. Introductie
VZA-GGZ hecht grote waarde aan een juiste omgang met persoonsgegevens en streeft ernaar de privacy van eenieder van wie persoonsgegevens in het kader van haar dienstverlening worden verwerkt te respecteren. Dit cookie statement beschrijft van welkecookies VZA-GGZ B.V. (KVK-nummer: 84242108) gebruik maakt op de website en waarvoor deze worden gebruikt.

2. Wat zijn cookies?
Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer of ander apparaat met internettoegang, zoals telefoon of tablet, kunnen worden opgeslagen wanneer je de website gebruikt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om programma’s uit te voeren of virussen op uw apparaat over te brengen en bevatten (op uw IP-adres na) geen persoonsgegevens van u.

  • 3. Waarom gebruikt VZA-GGZ cookies?
    Om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en om u een optimale gebruikerservaring te bieden;
  • Om het aantal bezoekers van de website bij te houden en te zien welke pagina’s bekeken worden;
  • Om het mogelijk te maken social media op de website te integreren.

4. Soorten cookies
We maken onderscheid tussen permanente cookies en sessie cookies. Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een volgend bezoek op onze website. Wanneer u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van cookies kan dit door middel van een cookie onthouden worden zodat u niet steeds uw voorkeuren hoeft te herhalen waardoor u tijd bespaart en prettiger gebruik kunt maken van de website. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Door gebruik te maken van sessie cookies kan VZA-GGZ zien welke onderdelen van de website u tijdens uw websitebezoek heeft bekeken. We kunnen daardoor onze diensten zoveel mogelijk aanpassen aan het zoekgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de webbrowser afsluit.

5. Google Analytics
Indien u gebruik maakt van onze website wordt er een cookie geplaatst door Google omdat wij gebruik maken van Google Analytics om bij te houden en rapportages te verkrijgen over hoe u onze website gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Het is Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie voor andere Google-diensten te gebruiken. De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt niet meegegeven. Google dient zich te houden aan de Safe Harbor priciples en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Leest u voor meer informatie het privacy beleid van Google (zie https://policies.google.com/privacy?hl=nl).

6. Social media
Op onze website zijn links opgenomen naar onze social media platformen zoals WhatsApp. Raadpleeg voor (ieder) gebruik de privacyverklaringen van de betreffende social media platformen voor meer informatie over hoe zij uw persoonsgegevens verwerken.

7. In- en uitschakelen van cookies
U kunt voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door de instellingen van uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van de instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd u er rekening mee dat het niet toestaan van cookies ertoe kan leiden dat sommige functies van de website
niet naar behoren werken.

8. Uw rechten ten aanzien van cookies
U heeft het recht om bij ons een verzoek in te dienen om inzage, aanpassing of verwijdering van uw persoonsgegevens. U heeft ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van ons gerechtvaardigde belang (vanwege met jouw specifieke situatie verband houdende redenen) of – indien van toepassing – tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. Dergelijke verzoeken zullen wij binnen één maand inwilligen. Afhankelijk van de complexiteit van het verzoek en het aantal verzoeken kan die termijn met 2 maanden verlengd worden. Als wij uw verzoek niet (kunnen) inwilligen, dan lichten wij dit gemotiveerd aan u toe. Om uw identiteit te bevestigen, kunnen wij vragen om aanvullende persoonsgegevens aan ons te verstrekken.

9. Aanpassingen van de cookie statement
Dit cookie statement kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. De laatste versie van de cookie statement wordt altijd gepubliceerd op onze website. Het is daarom raadzaam om regelmatig de cookie statement op onze website te raadplegen.

10. Vragen, klachten en contact
Indien u vragen heeft of feedback wil geven over dit cookie statement, kunt u ons via onderstaande contactgegevens bereiken. Indien u een klacht heeft over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u deze klacht sturen naar info@vza-ggz.nl t.a.v. functionaris gegevensbescherming. Wij streven ernaar uw klacht zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, te behandelen. Tevens kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

VZA-GGZ B.V.
Terborgseweg 20
7005 BA Doetinchem
T: 0314 79 4559
E: info@vza-ggz.nl
W: www.vza-ggz.nl