Klinische behandeling bij Verslavingszorg Achterhoek

Soms vraagt de aard of de ernst van de verslaving om een opname in een kliniek. Wanneer je aanklopt bij Verslavingszorg Achterhoek, bekijken we samen of een ambulante of klinische behandeling voor jouw situatie het meest geschikt is. Wordt het een klinische behandeling? Wij hebben goede samenwerkingen met diverse klinieken in binnen- en buitenland. Eén van die klinieken is in Portugal.

Het is een kleinschalige kliniek waar aandacht is voor ieder individu. Het is een intensieve behandeling, verzorgd door Portugese psychologen, social workers en verpleegkundigen die de Engelse taal goed beheersen. Het is een multidisciplinair, ervaren team. Zij behandelen cliënten met een (middelen)afhankelijkheid en/of depressie, angst en trauma. Er zijn verschillende groepstherapieën en daarnaast individuele therapiesessies met één van de therapeuten die jou persoonlijk ondersteunen in jouw herstelproces. Hierbij staan waarden als bescheidenheid, integriteit, respect, eerlijkheid en empathie voorop. En is er aandacht voor je naasten en familie. 
Een behandeling in een kliniek is ingrijpend en intensief. Daarom word je begeleid door professionals. Tijdens het verblijf in Portugal zal VZA-GGZ betrokken blijven bij jouw proces. 


Na je behandeling kom je terug bij ons voor nazorg en/of een ambulant begeleidingstraject.

Contact

Heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen of wil je meer weten neem contact met ons op.

Verslavingszorg Achterhoek Wout Evers

Wout Evers

06 10 72 79 84

Verslavingszorg Achterhoek Sharonie Tekaat

Sharonie Tekaat

06 10 75 17 16