Begeleiding bij Verslavingszorg Achterhoek

Zelf van je verslaving afkomen is heel moeilijk. Misschien heb je al verschillende pogingen gedaan, maar zijn die niet gelukt. Dat is niets om je voor te schamen. De meeste mensen lukt het alleen met de juiste begeleiding. Die vind je bij Verslavingszorg Achterhoek.

Erkennen dat je een probleem hebt en dat je hulp nodig hebt, is misschien wel de allermoeilijkste stap. Dat begrijpen wij als geen ander. We zijn namelijk zelf ook in herstel van een verslaving. Hierdoor weten we precies welke gevoelens er tijdens je herstelproces kunnen opspelen, wat de grootste valkuilen zijn en hoe we je hierbij het best kunnen begeleiden. Uiteraard hebben we de juiste opleidingen gevolgd om je op een persoonlijke maar professionele manier bij te staan.

Klein team

Bij Verslavingszorg Achterhoek werken we met een klein team. Je hoeft dus niet steeds opnieuw je verhaal te doen aan de zoveelste hulpverlener, maar zit altijd tegenover mensen die jou en je verhaal goed kennen.

Eerst ambulante of klinische behandeling

Verslavingszorg Achterhoek biedt ambulante behandeling bij verslaving. Het kan nodig zijn dat (een deel van) je behandeling in een kliniek plaatsvindt. Wij werken samen met diverse klinieken in binnen- en buitenland en zoeken samen met jou naar een geschikte plek. Na afloop van je ambulante of klinische behandeling bieden wij je verdere begeleiding op weg naar blijvend herstel.

Ambulante begeleiding

Verslavingszorg Achterhoek onderscheidt zich met een uitgebreid begeleidingstraject. We helpen je bij het weer oppakken van je dagelijks leven en ondersteunen je bij alle moeilijkheden die je daarbij kunt tegenkomen. Lees meer over ambulante begeleiding.

Naastentraining

Als er iemand in je directe omgeving verslaafd is, heeft dat veel impact. Hoe ga je hier als naaste mee om? Hoe help je iemand, maar bewaak je tegelijkertijd je eigen grenzen? Verslavingszorg Achterhoek begeleidt niet alleen verslaafden (in herstel), maar ook hun naasten. Lees meer over naastentraining.

Contact

Heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen of wil je meer weten neem contact met ons op.

Verslavingszorg Achterhoek Wout Evers

Wout Evers

06 10 72 79 84

Verslavingszorg Achterhoek Sharonie Tekaat

Sharonie Tekaat

06 10 75 17 16