Hoe wij werken

Wij werken onder andere met onderdelen van het 12-stappen Minnesota model. Dit model komt oorspronkelijk uit Amerika, maar wordt ook in Nederland veel toegepast. Het is een heel succesvolle aanpak bij verslaving. Wij hebben dit ook zelf mogen ervaren, want voor ons was het dé weg naar herstel. Je leest er meer over in onze persoonlijke verhalen.

Niet alleen

Samen met jou zoeken we naar de beste hulp of behandeling. We werken hiervoor samen met diverse klinieken en safehouses. Als herstelcoach blijven we gedurende het hele proces naast je staan. Je hoeft niet voor de zoveelste keer je verhaal te doen aan een hulpverlener die je amper kent, maar kunt wanneer je maar wilt je hart luchten bij een vertrouwd gezicht. Waar we bovendien uniek in zijn, is de intensieve begeleiding na afloop van je behandeling. Ook als je je behandeling hebt afgerond, hoef je het niet alleen te doen. Zo vergroot je de kans op succes. Een geruststellend idee!

Onze behandelingen

Bij ons kun je terecht voor deeltijdbehandeling: een intensief programma waarbij je enkele dagen per week groepssessies en individuele gesprekken volgt. Is het nodig om eerst clean te worden, dan weten we de juiste detoxinstelling voor je te vinden. Daarna begeleiden wij je verder. Bij Verslavingszorg Achterhoek werken we met diverse professionals, waaronder herstelcoaches, psychologen en psychiaters. Met een klein team kunnen we je zo altijd de juiste hulp bieden.

Een groot deel van onze behandelingen wordt vanuit de basisverzekering vergoed, maar we bieden ook particuliere zorg. Lees meer over de kosten.

Kleinschalige hulp bij verslaving in Gelderland

Vanuit ons kantoor in Doetinchem verlenen wij op een persoonlijke en kleinschalige manier hulp en ondersteuning bij verslaving. Aan wachtlijsten doen we niet: we nemen binnen 24 uur contact met je op om een eerste afspraak te maken. Want als je die stap durft te zetten naar hulp, wil je daar niet nog maanden op wachten.

Contact

Heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen of wil je meer weten neem contact met ons op.

Verslavingszorg Achterhoek Wout Evers

Wout Evers

06 10 72 79 84

Verslavingszorg Achterhoek Sharonie Tekaat

Sharonie Tekaat

06 10 75 17 16