Medewerkers

Dr. Meiering psychiater

Dr. Meiering psychiater

Psychiater

Ik ben Carsten. Ik werk als psychiater al meer dan 20 jaar in de verslavingszorg, bij vele verschillende instellingen in Nederland, maar ook nog in andere landen. Ik help graag mensen met een verslaving, zichzelf weer te vinden en een nieuw leven op te bouwen. Weer mens worden.
In mijn vrije tijd hou ik van sporten en ben graag buiten in de natuur.
Verslavingszorg Achterhoek is een kleine, vooruitstrevende organsiatie met veel hart voor de zaak. Hier kan ik mijn werk goed doen en voel me op mijn plek.

Lisa Peters

Lisa Peters

Psycholoog

Mijn naam is Lisa Peters en ik ben psycholoog bij Verslavingszorg Achterhoek GGZ. Hiervoor heb ik gewerkt in de forensische psychiatrie en stage gelopen in de verslavingszorg. Door mijn werk kwam ik in contact met mensen met een verslaving, waardoor mijn interesse in dit vakgebied verder is gegroeid. De verslavingszorg spreekt mij aan omdat mensen niet willen gebruiken, maar zich er toch niet van kunnen weerhouden. Ik vind het interessant om mensen te helpen bij het veranderen van hun gedrag en bij het aanleren van terugvalpreventietechnieken. Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat het mensen lukt om hun gedrag te veranderen, zodat ze abstinentie kunnen bereiken en volhouden, en in herstel kunnen komen.

Nathalie

Nathalie

GZ Agoog

Mensen staan met elkaar in verbinding en dit aangaan en onderhouden is wat ons mens maakt. In gesprek gaan, naar elkaar luisteren, elkaar vertrouwen en steunen is daarbij van belang. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend en kan beperkt worden door problemen met verslaving. Voor deze mensen wil ik er zijn, zodat zij met familie en vrienden in verbinding te komen. Door hen te ondersteunen hoop ik dat zij ook het vertrouwen en steun terug kunnen vinden en doorgeven aan anderen.

Wie ben ik? Mijn naam is Nathalie. Afgestudeerd in toegepaste psychologie met de specialisatie als GGZ-Agoog en met ervaring binnen de verslavingszorg en binnen de psychiatrie.

Stephanie

Stephanie

Management en Advies

Werkzaam bij VZA-GGZ sinds de opstart in de functie van Management en Advies. Sinds 2009 werk ik in de GGZ, waarvan de meeste jaren binnen de verslavingszorg. Ik help cliënten graag (op een indirecte manier) door ondersteuning te bieden aan de bedrijfsmatige processen binnen de zorginstelling. Op deze manier kunnen cliënten en behandelaren zich richten op de behandelinhoud in plaats van de randvoorwaarden die nodig zijn binnen de zorg.

Contact

Heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen of wil je meer weten neem contact met ons op.

Verslavingszorg Achterhoek Wout Evers

Wout Evers

06 10 72 79 84

Verslavingszorg Achterhoek Sharonie Tekaat

Sharonie Tekaat

06 10 75 17 16